Til forsiden
19. maj 2024
Udskriv sidenEn side tilbage

LIVSKRAFT handler det om.

,

Kraften til livet har du med, når du fødes og den vil sanses og leves til dit sidste åndedrag, uanset hvordan du har det fysisk og psykisk, og nogle gange helt for dig og andre gange i fællesskab med andre mennesker

For nogen er det helt naturligt at være eet med denne Kraft og for andre er det en stadig udfordring. Og netop det, bruger jeg min tid på; at aktivere og forene mennesket med Livskraft, at finde tillid til sig selv og livet og til andre mennesker. Her bruger jeg Kropsterapi, Meditation, Schamanisme og Drømmetydning og god humor og latter.

Denne form for indre fordybelse flyder dybt ind i dit væsen under både psykologi og religion. At forbinde dig med denne oldtidens Urkraft styrker dit fundament, din forbindelse til din indre natur, nærer din sjæl og skaber balance i dit nervesystem, ligesom energien i kroppens og hjernens celler aktiveres.

For begyndere vil et kursus indeholde nemme øvelser, hvor du efter afspænding af kroppen og sindet, tilkalder dit Kraftdyr til lyden af hånd-trommen, som jeg slår. Hvert menneske har sit eget personlige kraftdyr, som kommer for at støtte dig. Den vil dig dit allerbedste og ønsker at for-ene dig med din livskraft eller finde den igen og styrke den.

I de dage, vi er sammen, har du mulighed for at få vejledning og hjælp fra denne urtids-hukommelse, som er lagret i dine gener fra dengang, hvor vi levede som oprindelige naturmennesker. Du kan risikere at få inspiration og nye kræfter til hverdagen, klare svar på et personligt dilemma og få håb og tillid til livet (igen).

For fortsættere holder jeg kurser i forskellige temaer såsom Skyld og Skam, Agression og Vrede, Indre Ro og Fordybelse, Dyb helbredeles, den store Moders Kraft, Drømmetydning, Sjælens dans og mere til.

Individuel Behandling i Krop og/eller Psyke i St. Emmerske.

Sygesikringen Danmark yder tilskud.

Hanne Beyer Iversen,

Fysio- og psykoterapeut, skuespiller og underviser.


Kontakt: urkraftmeditation@gmail.com og tlf: 0045 - 50415132


Ferie og fordybelse Urkraft og Meditationurkraftmeditation@gmail.com