Til forsiden
5. december 2022

Udskriv sidenEn side tilbage

Kvinderejser til Lesbos
September 2020
med Kirsten og Hanne

for Kvinder, som ønsker at genopleve og nyopleve Petra og Lesbos

for Kvinder, som ønsker at finde sig selv og genopleve Petra
1 uge fra 10- 17.9.2020 med Kirsten og Hanne

for Kvinder, som ønsker at komme hjem til ”livets kilde” og nyopleve Lesbos
1 uge fra 17-24.9.2020 med Hanne

for Kvinder,
som ønsker det hele
2 uger fra 10-24.9.2020

Uge 1: individuel ferie med aftenhygge med Kirsten i Petra -
og mulighed for 3-dages-kursus med Hanne.

Fra d.10- 17.9 sidder Kirsten hver aften over en ouzo hos Nikos kl. 17.30, og når lysten er der, kan du deltage.
Og hvis du ønsker det, er der 3 dage med Hanne i en olivenlund bag Petra, hvor vi får Inspiration og tanker Kraft ved at åbne op til
dit indre ved hjælp af velkendte meditationer og at forbinde sig med naturen og på Trommens Rytme tager vi på rejser i den anden verden for at modtage hjælp. Denne uge er især velegnet for dem, der har været længe væk fra det ubevidste, kroppen og sine indre landskaber. Se detaljeret program nedenfor. Det kan også bruges som indføring til næste uges kursus.

Uge 2: 5 dages intensivt og fuldt program med Meditation, Vandringer og Urkraft i bjerglandsbyen, Agiassos, på ToumbaFarm og i Petra med Hanne.

Fra d.17- 24.9 tager vi helt hjem til ”Livets Kilde”, i det ydre som i det indre. Vi drager helt hjem til ”den store Moder”, som vi her får foræret af den uberørte og oprindelige Natur på øen og af Moder Maria, som grækere fra hele verden rejser til Agiassos på Lesbos for at komme i kontakt med. Vi forbinder os med denne meta-koncentration af energi, som findes på stedet, dels på grund af geologiske jordforhold og på grund af, at mange troende mennesker samles her. Ved hjælp af meditation i Marias kirker og af trommens rytme og lyd åbner vi op for ”den store Moders Urkraft” og for Rejser i den anden verden, som berører menneskets klangbund i en dybde og i et omfang, som flyder dybt ind under både religion og psykologi. Din Urkraft aktiveres og bringer bevægelse og liv til stivnede områder i livet.Vi giver os hen, beder om hjælp og vejledning og modtager omsorg, visdom og kraft af naturen, Maria, Jesus, kraftdyr, engle, en berørthed eller noget helt andet. Det kommer til os, som vi bedst forstår det. Se detaljeret program og pris nedenfor.


LIVETS KILDE

Rejsen:
Du bor, hvor du vil og rejser, hvordan du vil og der er flere muligheder.

1. ordinært rute-fly over Athen. Her organiserer du selv rejsen til Petra. Og jeg, hjælper gerne med organisering af overnatning hos private i Petra. Hvis Du skal på det store kursus i uge 2, så organiserer Hanne Kørsel til/fra lufthavn og overnating. Skriv til Hanne på emmerskevej@gmail.com.

2. Spies-rejser.

Her kan du frit vælge:

- ”Kun fly”- billet.  og du sørger selv for hotel/pension, dvs Hanne bestiller det sted du ønsker at bo. F.eks. Toula og airb&b.

eller

fly og det SPIES-hotel du ønsker at bo på i Petra.

ønsker du 2 uger, kan du bo den første uge på et SPIES-hotel og forlænge opholdet uden hotel for 300,- kr. Det vil sige at Uge 2 er åben for dine helt egne valg med hensyn til overnatning.

Ønsker du at deltage i uge 2, skal du oplyse om du ønsker enkelt-eller dobbeltværelser i Agiassos og om du ønsker privat indkvartering i Petra.

Du får besked, når minimumsantallet på 6 har tilmeldt sig kurset, så du kan købe flybilletten.

HAR DU BESLUTTET DIG,
så sender Du en mail til emmerskevej@gmail.com

Kursus-programmer for uge 1 og uge 2.

Program for uge 1:

At opleve og genopleve Petra og dig selv fra 12- 19.9.2020
3 dage med fuldt program med Hanne.
4 aften-nydelses-hygge-aftener med Kirsten.

Torsdag: Ankomst: Mulighed for Aftenhygge med Kirsten. Mødested: Hos Nikos på Torvet kl. 17.30.


Fredag kl.10 til sen eftermiddag: mødes vi til kaffe hos Nikos i Petra med efterfølgende meditation i Nikolaos- og Maria-kirken med stille-vandring til Ambelia og fællesspisning. Undervejs besøger vi sommerhuset og holder pauser til badning og kaffe og små meditationer.

Efter den første dag med jer får jeg indtryk af hvad der optager jer og derudfra planlægger jeg indholdet i de næste dages fælles meditations-arbejde. Aftenen er til afslapning.

Lørdag kl. 10 – ca. 13.00: mødes vi på mit nye meditationssted i en olivenlund bag Petra.

Du kan blive kørt i taxa til 800m. derfra.

Kl. 17.30 mødes vi hos Nikos på torvet i Petra til en ouzo, før vi tager til finere spisning i Mollivos med mulighed for danseaften på byens open-air dansested ved vandet.

Søndag er en fridag og der er mulighed for kirkebesøg i Petra fra kl.9 til ca. kl.11. Her kan man komme og gå som det passer en. Og så er der de varme kilder i Eftalou med Manolis´ fisketaverna lige ved. Den lokale bus kører flere gange dagligt. Aftenhygge med Kirsten: 17.30 hos Nikos.

Mandag kl. 10 – ca.13.00: mødes vi hos mig og fortsætter samtale, meditation og vi vil bruge trommens kraft til at åbne for hjælp, inspiration og åndelig vejledning til livs-udfordringer fra den anden verden. Hjælpen kommer til dig på den måde, du kan modtage den – og det er helt individuelt.

Kl. 17: mødes vi på torvet og tager taxa til Petri. Efter en times panorama-vandring på sandvej til et frodigt flodområde med den smukkeste udsigt over Petra afslutter vi med et måltid i byens lille taverna.

Tirsdag og onsdag: er til dig. Til alene-tid og/eller til fælles-tid sammen med de andre og til aften-hygge med Kirsten, som nyder stemningen på torvet hos Nikos fra ca. kl.17.30 på fridagene.

Torsdag: Hjemrejse til Danmark eller

rejse til Agiassos, hvor hele gruppen mødes ca. kl. 13.30 på Theofilos Café ved Marias Kirke til frokost, kaffe og indkvartering. (se næste program).

Maximum kursus-deltager-antal: 16 kvinder.

Pris: 1500,- kr. som betales min konto – husk dit navn, kursustitel og dato for kursus.

Konto: Hanne Beyer Iversen Konto: Urkraft &Meditation CVR-nr: 34978972

Bankforbindelse: Skærbæk Sparekasse – 9839 8850239283

Program for Uge 2.
Livets Kilde

Jeg glæder mig til igen i år at tilbringe dage med ligesindede i denne bortgemte bjerglandsby, hvor grækere rejser til i håbet om hjælp og helbredelse fra en af de helligste og mest kraftfulde Maria-ikoner, som er malet af evangelisten Lukas. Her er mulighed for magiske overraskelser, ja sågar mirakler. De lokale tager det hele med den største ro og har lavet en forretning ud af det, som grækerne det nu kan.

Vi bor de første par dage midt i byen ved siden af Maria-kirken, i de smukkeste værelser - i enkelt og dobbeltværelser, alt efter ønske og som du bestiller ved din tilmelding. Derefter går det videre mod Toumba-farm. Helt alene, midt mellem oliventræerne, på toppen af et bjerg med max. Havudsigt ligger en Taverna og 5 bungalower. Stedets drives af en ung enke med tre døtre og masser af heste og katte. Her bor vi sammen i 5 små huse med masser af undendørs plads. Du kan sove inde eller ude på terassen. Se: www.toumbafarm.gr Derefter går det nordpå til Petra med hav og strand, hvor vi afslutter ugen ved at falde ned, sunde os og koge det ny-oplevede ind til en ”maggie-terning”, som du kan tage med hjem.

Vi arbejder i Gruppen i en rund kreds og individuelt i naturen med at udvikle dit eget kraft-ritual, som forbinder dig med den store Moders Urkraft. Du vil muligvis osse blive konfronteret med de begrænsninger, der hindrer dig i at modtage denne åndelige kærlighed og jordforbundne livskraft, og som ofte har sin rod i dit forhold til din mor og hendes livsmuligheder, -men det kommer helt af sig selv.


Torsdag: Ankomst og indkvartering– mellem 13.30 og 14.30 på Café Theofilos ved siden af Maria-kirken i Byen Agiassos´ Centrum. Kørsel fra lufthavn til byen arrangeres af Hanne og hendes taxavenner.

Middagspause.

Kl. 17: Rundvisning i byen med meditation og introduktion til ugen i kirken: ”Livets Kilde”.

Fælles Aftensmåltid hos Maria på torvet og ”falde til ro”-te i cafeen.


Fredag kl. 9.00: Fælles græsk morgenmad af lokale produkter på Theofilos Café, ca. 5 euro.

De 5 kirkers pilgrimsvej: Kirkerne er tilegnet: Maria i ”Livets Kilde”, Johannes, Ærkeenglen Michael, Stratos og Anna (Marias moder) og Maria i Marias fødselskirke.

Kl. 10.00 begynder dagens program.

Vi mediterer i og ved kirkerne og vandrer i stilhed af en marmorbelagt pilgrimsvej op til Moder Marias´ fødselskirke, hvor energi-frekvensen er lige så høj, som hos nogle af de største kirker i Tyskland. Turen er på ca. 6 km og vi holder mange pauser undervejs. Vi er retur ca. kl.14.30.

Middagspause.

Kl. ca. 17.30 mødes vi i Mariakirken til fælles Meditation.

Lørdag kl. 9.00: Fælles græsk morgenmad i cafeen.

Formiddags-vandretur med meditation i naturen. Ca. 4 km.

Renselse i de varme kilder i Polichnitos med sen frokost af ejerens grøntsager.

Eftermiddagspause.

Aftensmåltid hos Maria på torvet i Agiassos.

Søndag kl. 9.00: Fælles morgenmad i Caféen.

En lange vandring i den vilde natur mod Toumbafarm.

Ca. 12 km. i 800meters højde, ad sandveje, gennem et ”krystal-bjerg” med en gudsbenådet udsigt.

Om eftermiddagen ankommer vi, og efter indkvartering, kaffe og pause er der Aftensmad.

Her overnatter vi i 5 bungalows og vi fordeler os inde og ude, alt efter hvor du vil sove.

Mandag kl. 9.00: Morgenmad mlm. 8.30 og 9.30 hos Margarita og Anna.

Vi arbejder med individuelle Urkraft-Ritualer, Gruppe-Kraft, nyder stilheden

og tager på en lille vandretur.

Aftensmad foregår på bjerget. Stedet inviterer til dybe samtaler og ro.

Tirsdag kl. 9.00: Morgenmad mlm. 8.30 og 9.30. Derefter kører vi i pick-up-trucks til nærmeste by, hvor taxaer henter os og tager os med til Petra.

Indkvartering og afslapning.

Onsdag kl. 11 – 13.00: Vi mødes til en gruppesnak, hvor vi lander med det oplevede- stedet aftales.

Kl.18.30: Aftensmad hos Maria og Eleni i Taverna Thalassa nær fodboldbanen ved havet.

Torsdag formiddag: Afrejse med Spies-bussen eller Taxa. Tidspunkt aftales.

KursusPris: Deltagerantal: 6-12 kvinder.

KursusPris: 2750,- kr, dertil kommer omkostninger til transport under kurset, overnatning i dblt.vær. og morgen og aftensmad (ekskl. drikkevarer) fra torsdag til mandag, som er 300,- euro (2200 kr.), som betales kontant i Agiassos i euro. Enkeltværelse på klosteret koster lidt ekstra (i alt 30 euro - 220 kr ekstra). Udgifterne for de sidste 3 dage i Petra kommer oveni.

KursusPris for begge uger er 4000,- kr.

Kursusprisen indbetales på konto: Urkraft & Meditation.

Når beløbet er registreret er du med som deltager.

Påfør din indbetaling med hvilket kursus - Uge 1 eller Uge 2.

5. Forsikring,

Vigtigt

Husk dit blå sundhedskort. Du kan bestille det på nettet hos din kommune. Du er ikke længere særligt godt dækket ved sygdom eller tilskadekomst. Hjemtransporten til DK er ikke dækket og lægebesøg og sygehusophold er dækket som for en græker, dvs. meget lidt eller slet ikke, men efter egen erfaring er de meget hjælpsomme og storsindede overfor turister.

Da jeg kun vandrer og arrangerer ture et par gange om året, er det ikke muligt for mig, at tegne en forsikring, der sikrer dig, hvis du skulle blive syg eller komme til skade. Jeg må derfor understrege, at du rejser og vandrer på eget ansvar.

Har du allerede en ulykkesforsikring er du måske dækket, og har du ingen, anbefaler jeg, at du tegner en rejseforsikring hos f.eks www.europaeiske.dk

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at maile til Hanne på: emmerskevej@gmail.comFerie og fordybelse Urkraft og Meditationurkraftmeditation@gmail.com