Til forsiden
6. april 2020

Udskriv sidenEn side tilbage

Lesbos er et af de dejligste steder i Grækenland, ja måske i hele verden. Utrolig natur, dejligt klima, spændende arkitektur, dejlige gæstfrie mennesker og ikke mindst skøn mad og drikke.

I 2015 blev øen en del af flygtningeruten fra mellemøsten til nordeuropa. Det er slut nu, og har været det mere end et par år.

Der er ingen flygtninge i Mytilini lufthavn eller i ferieområderne Petra, Anaxos, Molivos, Plomari, Skala Kalloni, Eressos osv. 

Der er en flygtningelejr i Moria udenfor Mytilini, det er det eneste sted på Lesbos hvor der er flygtninge.

Ikke desto mindre tror mange stadig, at øen er overrendt af flygtninge og bliver derfor væk. Det går ud over de lokale, de har svært ved at klare sig økonomisk og de kan ikke forstå hvorfor turisterne kun langsomt vender tilbage. I 2019 sæsonen var antallet af turister ca. 50 % af antallet i 2014.

Giv dig selv en stor oplevelse, oplev eller genoplev dejlige Lesbos. Grækerne er klar til, at få besøg af dig. Alt er renoveret, rent og pænt. Du vil som turist opleve et velfungerende samfund, med al den græske charme du næsten kun kan drømme om.

Rejs til Lesbos i 2020.

Fra juni til september kan du flyve med Spies, direkte fra København til Mytilini/Lesbos.

Fra juli til august kan du flyve med Spies, direkte fra Aalborg til Mytilini/Lesbos.

Fra maj til september kan du rejse med Apollorejser, direkte fra København til Mytilini/Lesbos

Hele året kan du rejse med SAS, fra København til Mytilini/Lesbos, med skift i Athen. Du kan også begynde rejsen i Sønderborg og flyve til København med Alsie Express. Eller begynde rejsen i Billund og flyve til København med SAS.

God tur til Lesbos.

De bedste hilsner fra ferie og fordybelseFerie og fordybelse Urkraft og Meditationurkraftmeditation@gmail.com